Luistelureitin auraajaa muistettiin

21 marraskuun, 2017 Satu Laine

Peltolammin luistelureitin auraajaa muistettiin

Jari Moilaselle luovutettiin maaliskuun 2017 lopussa lahjakortti kiitoksena hänen tekemästään työstä peltolammilaisten ja Multisiltalaisten hyväksi. Moilanen on aurannut omalla kustannuksellaan kahtena viime talvena retkiluistelureitin Peltolammin jäälle sekä huoltanut sitä. Lahjakortin hänelle lahjoittivat K-Market Peltolammin kauppias Satu Manner-Kallio, Anu Sidoroff Peltolammin koulun vanhempainyhdistyksestä ja Mari Pajala Peltolammiseurasta.

Sekä oma että lasten kiinnostus retkiluistelua kohtaan innostivat Jari Moilasen auran varteen. Onneksi tehokas mönkijä ja siihen pultattu aura helpottavat työtä. Hän kiittää joustavaa työnantajaa, joka on mahdollistanut reitin auraamisen Tampereen teknisen lautakunnan luvassa asetettamien aikataulujen puitteissa. Lisäksi Etelä-Tampereen aluekoordinaattori Aija Karttunen ja Johanna Riippi Liikkuva Tampere –projektista ovat olleet suureksi avuksi byrokratiaviidakon selvittelyssä.

Kysyttäessä mitä vielä voisi alueella parantaa, on Moilasella vastaus valmiina.
– Peltolammin rannalle jos vielä saisi nuotiopaikan. Lisäksi olisi hienoa, jos alueella viriteltäisiin talkoohengellä myös muuta harrastustoimintaa.